Doularyhmät

Tässä on Suomessa toimivat doularyhmät, joiden kaikki jäsenet toimivat Suomen Doulat ry:n toimenkuvan mukaisesti. Doularyhmät on listattu alueittain.

Marjaana Siivola kirjoitti doulan toimenkuvan, jonka Kätilöliitto hyväksyi ja yhteistyö kätilöiden kanssa sai raamit. Doula ja kätilö molemmat toimivat perheen hyväksi oman ammattinsa toimenkuvan mukaisesti toisiaan kunnioittaen ja näin perhe saa parhaan mahdollisen tuen.

Tässä listassa on Suomessa toimivat doularyhmät, joiden jokainen jäsen on Suomen Doulat ry:n jäsen ja sitoutunut toimimaan doulana toimenkuvan mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että doula ei tee lääketieteellisiä toimenpiteitä sekä kaikkien toimijoiden kunnioittavaa kohtaamista. Jos doulalla on muita ammatteja, hän selkeästi kertoo niistä ja sopimuksella määrittelee doulapalvelun ja muut palvelut.

SATAKUNTA

Doularyhmä Doulasi, Pori

Doulasi-porukkaan kuuluvat Porin ja Ulvilan seuduilta Elina Takala, Jelena Munkki ja Silja Sjölund. Pidämme Kysy doulalta tilaisuuksia, Aktiivinen Synnytys ry:n keskusteluiltoja sekä doulailtoja. Lisätietoa Facebook-sivuiltamme.

Seuraa toimintaamme Doulasi-Facebooksivulta.

Lämpimästi tervetuloa seuraamaan ja osallistumaan toimintaamme

VARSINAIS-SUOMI

Doularyhmä Å, Turku

Doularyhmä Å kokoaa yhteen Turun seudun itsenäisiä doulia. Kokoonnumme kerran kuussa. Joka toinen kuukausi emännöimme AKSY:n keskusteluiltaa ja joka toinen kuukausi on vuorossa doulailta. Tervetuloa avoimiin synnytyskeskusteluiltoihimme tutustumaan meihin ja oppimaan erilaisia tapoja valmistautua synnytykseen, rentoutua, lievittää kipua ja tukea synnyttäjää. Doulat, synnytysaktiivit, puolisot ja muut tukihenkilöt ovat myös erittäin tervetulleita mukaan! Olemme sitoutuneet noudattamaan Suomen Doulat ry:n doulan toimenkuvaa. Pidämme tärkeänä, että perhe saa itse valita doulansa.
Doulat: Malla Salminen, Tuuli Puolimatka, Katja Pohjola ja Anna Multanen

Ajankohtaisen tiedon toiminnastamme löydät FB-sivuiltamme: www.facebook.com/doularyhma

PÄÄKAUPUNKISEUTU

Doula Vierelläsi

Doula vierelläsi on viiden doulan tiivis doularyhmä, jonka doulat toimivat toistensa varadoulina. Tarjoamme doulausta tarpeiden mukaan sisältäen hetidoulauksen, pikadoulauksen, kevytdoulauksen, peruspaketin ja kokopaketin. Ryhmän doulat tarjoavat monipuolisia palveluita sisältäen mm synnytysvalmennuksen ja imetysohjauksen. Lisätietoja palveluistamme löydät ryhmän kotisivulta sekä douliemme omilta sivuilta.

Doularyhmässä toimivat Mari Forsberg, Jenna Moisala, Salla Pyykkönen, Lotta Rask ja Marjaana Siivola. Meihin voi tulla tutustumaan doulailtaan kuun ensimmäisenä perjantaina (Organic Spirit, Lauttasaarentie 14) klo 18-19. Tarkemmat päivämäärät löytyvät kotisivuilta sekä Facebooksivultamme. Tervetuloa liittymään meidän ryhmän Facebook tukiryhmään Kohti parempaa syntymää.

Suomen Doulat ry:n doularyhmät