Jäsenille

Tervetuloa yhdistyksen jäseneksi

Suomen doulat ry on tarkoitettu kaikkien doulien yhteiseksi foorumiksi. Suomen doulat ry:n jäseneksi voivat tulla kaikki doulat koulutukseen tai doulaustapaan katsomatta. Kaikki yhdistyksen doulat kuitenkin ovat sitoutuneet toimimaan doulan toimenkuvan mukaisesti. He eivät tee doulapalvelun alla lääketieteellisiä toimenpiteitä.

Yhdistysten jäsenten koulutus ja kokemus vaihtelee. Osa on koulutettuja ja/tai sertifioituja doulia, mutta kaikilla ei ole doulakoulutust. Doulan koulutus ilmenee doulahaun koulutus-osiosta.

Yhdistyksen jäseniä toimii vapaaehtoisdoularyhmissä sekä yrittäjinä. Nämä tiedot löytyvät doulahausta.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/v

Tervetuloa jäseneksi seuraavasti:

  1. Maksa jäsenmaksu verkkokaupassa.
  2. Halutessasi voit tulla yhdistyksen jäsenille tarkoitettuun Facebook-ryhmään “Suomen Doulat ry JÄSENET“. Jos haluat nopeuttaa hyväksymistä, niin lähetä jäsenmaksukuitti jollekin hallituksen jäsenelle. Muuten pyyntösi ryhmään hyväksytään jäsenvastaavan toimesta tasaisin väliajoin.
  3. Jos haluat tietosi doulahakuun, pyydä tunnukset doulahaun profiilin luomiseen osoitteesta webmaster@suomendoulat.fi.
  4. Jos haluat tietosi doulalistaukseen Doulat-sivulla, niin lähetä sinne kopioitava teksti osoitteeseen webmasater@suomendoulat.fi ja kerro mille alueelle haluat tietosi. Vain yksi alue/jäsen.

Yhdistyslain mukaisesti hallitus hyväksyy uudet jäsenet hallituksen kokouksessa ja se tehdään niiden kohdalla, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa.

Ohjeet doulahaun profiilin muokkaamiseen

  1. Saat tunnukset sähköpostiisi.
  2. Kirjaudu sisään Login-sivulta
  3. Mene saman valikon Profiilisi-sivulle (osoitteen user-sanan jälkeen tulee /käyttäjätunnuksesi).
  4. Mene profiilissa vähän alaspäin asetus-kuvakkeen kohdalle ja klikkaa sitä. Valitse Edit profile. Profiilia ei muuteta heti sivun alussa olevan nimen alapuolella olevasta Edit-linkistä. Mene sivulla alaspäin ja löydät asetus-pyörän, josta löydät oikean kohdan.
  5. Muokkaa profiilitietoja, jotka sitten näkyvät doulahaussa.