Jäseneksi

Tervetuloa yhdistyksen jäseneksi

Suomen doulat ry on tarkoitettu kaikkien doulien yhteiseksi foorumiksi. Suomen doulat ry:n jäseneksi voivat tulla kaikki doulat koulutukseen tai doulaustapaan katsomatta. Kaikki yhdistyksen doulat kuitenkin ovat sitoutuneet toimimaan doulan toimenkuvan mukaisesti. He eivät tee doulapalvelun alla lääketieteellisiä toimenpiteitä.

Yhdistysten jäsenten koulutus ja kokemus vaihtelee. Osa on koulutettuja ja/tai sertifioituja doulia, mutta kaikilla ei ole pitkää doulakoulutusta. Doulan koulutusta voi kysyä häneltä itseltään ja moni kertoo siitä myös kuvauksessaan.

Yhdistyksen jäsenenä olevien doulien tiedot löytyvät doulahausta.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/v

Tervetuloa jäseneksi seuraavasti:

  1. Maksa jäsenmaksu verkkokaupassa.
  2. Halutessasi voit tulla yhdistyksen jäsenille tarkoitettuun Facebook-ryhmään “Suomen Doulat ry JÄSENET“. Jos haluat nopeuttaa hyväksymistä, niin lähetä jäsenmaksukuitti jollekin hallituksen jäsenelle. Muuten pyyntösi ryhmään hyväksytään jäsenvastaavan toimesta tasaisin väliajoin.
  3. Jos haluat tietosi doulahakuun, pyydä tunnukset doulahaun profiilin luomiseen osoitteesta webmaster@suomendoulat.fi.
  4. Jos haluat tietosi doulalistaukseen Doulat-sivulla, niin lähetä sinne kopioitava teksti osoitteeseen webmasater@suomendoulat.fi ja kerro mille alueelle haluat tietosi. Vain yksi alue/jäsen.

Yhdistyslain mukaisesti hallitus hyväksyy uudet jäsenet hallituksen kokouksessa ja se tehdään niiden kohdalla, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa.