Suomen Doulat Ry

Suomen Doulat ry on 2014 perustettu yhdistys kaikille Suomessa toimiville doulille. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä sekä ammattilaisdoulat, että vapaaehtoiset doulat. Jokaisen jäsenen tulee kuitenkin sitoutua noudattamaan yhdistyksen viralliseen synnytysdoulan toimenkuvaan.

Yhdistyksen jäsenille on tarjolla jäsenille tarkoitettu Facebook-ryhmä, vertaistukea, sekä joskus myös koulutuksia ja alennusta koulutuksista.

Voit lähettää viestin yhdistykselle osoitteeseen yhdistys@suomendoulat.fi.

Jos haluat lähettää palautetta doulasta tai kysymyksiä doulatoimintaan liittyen, lähetä se osoitteeseen palaute@suomendoulat.fi. Palautetta voivat lähettää niin perheet, kätilöt kuin muut terveydenhoitoalan henkilöt. Jos koet, että joku yhdityksemme jäsen ei ole toiminut virallisen doulan toimenkuvamme mukaisesti, ilmoitathan siitä meille.

Yhteydenotot: yhdistys@suomendoulat.fi

Löydät meidät myös Facebookista, seuraa sivujemme kautta tapahtumia ja eri doularyhmien toimintaa.

Suomen Doulat Ry hallitus 2019

Varpu Ruskotaival (Puheenjohtaja – äitiyslomalla)
Karoliina Helle (Vastaava Puheenjohtaja)
Anna-Maria Mitchell (Varapuheenjohtaja)