Yhdistys

Suomen Doulat ry on 2014 perustettu yhdistys kaikille Suomessa toimiville doulille. Yhdistyksen jäseneksi voi liittyä ammatikseen tai vapaaehtoisesti doulaavat sekä kaikki doulauksesta kiinnostuneet.

Jokaisen jäsenen tulee sitoutua noudattamaan doulaamisessa synnytysdoulan toimenkuvaan.

Yhdistyksen jäsenille on tarjolla jäsenille tarkoitettu Facebook-ryhmä, vertaistukea, koulutuksia ja alennusta koulutuksista.

Voit lähettää viestin yhdistykselle osoitteeseen yhdistys@suomendoulat.fi.

Jos haluat lähettää palautetta doulasta tai kysymyksiä doulatoimintaan liittyen, lähetä se osoitteeseen palaute@suomendoulat.fi. Palautetta voivat lähettää niin perheet, kätilöt kuin muut terveydenhoitoalan henkilöt.

Yhteydenotot: yhdistys@suomendoulat.fi

Löydät meidät myös Facebookista, seuraa sivujemme kautta tapahtumia ja eri doularyhmien toimintaa.

Hallitus 2019

Varpu Ruskotaival (Puheenjohtaja – äitiyslomalla), Karoliina Helle (Vastaava Puheenjohtaja), Anna-Maria Mitchell (Varapuheenjohtaja), Henna Herva (Sihteeri), Tuuli Puolimatka, Salla Joutsen, Leena Jahnsson

Yhdistyksen perustaja
Marjaana Siivola