Jäseneksi

Tervetuloa yhdistyksen jäseneksi

Suomen doulat ry on tarkoitettu kaikkien doulien yhteiseksi foorumiksi. Yhdistyksen doulat ovat sitoutuneet toimimaan doulan toimenkuvan mukaisesti. He eivät tee doulapalvelun alla lääketieteellisiä toimenpiteitä.

Yhdistysten jäsenten koulutus ja kokemus vaihtelee. Osa on koulutettuja ja/tai sertifioituja doulia, mutta kaikilla ei ole pitkää doulakoulutusta. Doulan koulutusta voi kysyä häneltä itseltään ja moni kertoo siitä myös kuvauksessaan.

Yhdistyksen jäsenenä olevien doulien tiedot löytyvät doulahausta.

Yhdistys etsii uutta suuntaa

Viime vuosina olemme keskittyneet kehittämään jäseniämme palvelevaa doulahakua, sekä verkostoitumaan ja levittämään tietoisuutta doulista.

Tällä hetkellä yhdistys hakee uutta suuntaa palvellakseen jäseniään ja Suomessa toimivia doulia entistä paremmin.  Yhdistys tarvitsee uusia aktiivisia jäseniä viemään yhdistystä eteenpäin oikeaksi kokemaansa suuntaan.

Uudesta suunnasta päätetään lopullisesti vuosikokouksessa (kokous pidetään kevään aikana). Vuosikokouksessa äänivaltaisia jäseniä ovat tämän vuoden puolella jäsenmaksunsa maksaneet jäseneet.

Liittymisohjeet

Yhdistyksen jäsenmaksu on 20€/v

Tervetuloa jäseneksi seuraavasti:

  1. Maksa jäsenmaksu verkkokaupassa.
  2. Halutessasi voit tulla yhdistyksen jäsenille tarkoitettuun Facebook-ryhmään “Suomen Doulat ry JÄSENET“. Jos haluat nopeuttaa hyväksymistä, niin lähetä jäsenmaksukuitti jollekin hallituksen jäsenelle. Muuten pyyntösi ryhmään hyväksytään jäsenvastaavan toimesta tasaisin väliajoin.
  3. Ohjeet sivuiltamme löytyvään doulahakuun -rekisteröitymisestä löytyvät kohdassa kaksi mainitusta facebook-ryhmästä.

Yhdistyslain mukaisesti hallitus hyväksyy uudet jäsenet hallituksen kokouksessa ja se tehdään niiden kohdalla, jotka ovat maksaneet jäsenmaksunsa.