Marjaana Siivola

Change your cover photo
Change your cover photo
MarjaanaSiivolasynnytysdoula hetidoulaus, synnytysdoula, kotidoula
Sertifioidun doulan palvelua pitkällä kokemuksella ja ammattitaidolla. Olen myös doulakouluttaja, synnytysvalmentaja ja Aquamama ohjaaja.
This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Kuva
Marjaana
Siivola
Johdantokurssi (8h tai alle), Peruskurssi (alle 40h), Laaja peruskurssi (yli 40h), Sertifioitu doula (doulatutkinto suoritettu)

Sertifioitu doula CD(DONA)
Sertifioitu synnytysvalmentaja CCCE(CAPPA)
Doulakouluttaja BDT(DONA)
Aquanatal Yoga ohjaaja, Aquamama
Diplomi-insinööri
Tekniikan lisensiaatti

Käyn jatkuvasti lisää kursseja ylläpitääkseni osaamistani. Seuraan tutkimuksia ja luen niitä ahkerasti. Lisätietoa käymistäni koulutuksista, seminaareista ja konferensseista löytyy kotisivuilta osoitteesta: http://doules.fi/yhteystiedot-3/

synnytysdoula hetidoulaus, synnytysdoula, kotidoula
Synnytysvalmennus, Synnytyksen ABC, Synnytys epiduraalilla, Aquamama ohjaus, doulakoulutus, TENS laitteen vuokraus
English, Finnish
Jorvin sairaala (Espoo), Lohjan sairaala, Naistenklinikka (Helsinki)
Olen kolmen lapsen äiti, doula, synnytysvalmentaja, Aquamama ohjaaja, DI ja tekniikan lisensiaatti. Tuen sinua ja kumppaniasi juuri teidän lähtökohdistanne käsin. Tuen sinua tarjoamalla tutkimuksiin perustuvaa tietoa, läsnäoloa, kuuntelua sekä jatkuvaa tukea. Olen synnytyksessä sinun ja kumppanisi jatkuva tuki ja turva. Minulla on 50:n synnytyksen kokemus erilaisista perheistä, tilanteista ja synnytyksistä, joista kertynyttä tietotaitoa tarjoan sinulle. Pidän synnytysvalmennuksia Synnytyksen ABC ja Synnytys epiduraalilla kurssien kautta sekä henkilökohtaisia valmennuksia.
050-5969011
Uusimaa