Jäsenmaksu ja rekisteröityminen doulahakuun

Suomen Doulat ry jäsenmaksun suorittamalla saat omat tietosi tämän sivuston doulahakuun. Seuraavassa ohjeet rekisteröitymiseen ja jäsenmaksun suorittamiseen. Ohjeet ovat näkymälle isolla ruudulla – jos rekisteröidyt puhelimella, osa valinnoista saattaa löytyä eri paikasta, esimerkiksi hampurilaisvalikosta.

1. Kirjaudu sivustolle

Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa tekstiä Kirjaudu sisään. Jos olet luonut tunnukset aikaisemmin, kirjaudu niillä. Jos olet uusi käyttäjä, luo uusi tili rekisteröitymällä.

2. Valitse jäsenyys ja lisää listauksesi

Klikkaa oikealla yläkulmassa käyttäjänimesi vieresssä olevaa + -painiketta (plus). Valitse vuosijäsenyys, joka uusitaan automaattisesti vuoden välein, ellet peruuta jäsenyyttä.

Seuraavaksi siirryt listauksen tietojensyöttään. Anna mahdollisimman tarkat tiedot. Voit käyttää omaa nimeäsi, toiminimeäsi tai yrityksen nimeä listauksen otsikkona.

Huomaathan, että sijainti ja palvelualue vaikuttavat siihen, milloin tietosi tulevat esille kun joku tekee doulahaun. Aseta ne siis oikein, jotta haku toimisi mahdollisimman hyvin kaikille.

Kuvaus -kenttään voit antaa vapaamuotoisen kuvauksen itsestäsi. Muista lisätä tänne myös tiedot, millä alueella toimit ja missä synnytyssairaaloissa, koska nämä tiedot eivät näy automaattisesti listaussivullasi.

Jos sinulla on verkkosivusto tai ajanvaraussivu, voit antaa sen osoitteen kohtaan Sivuston Osoite. Samoin voit lisätä Instagram ja Facebook -sivusi.

3. Maksa ja julkaise

Nyt näet, miltä listauksesi tulee näyttämään. Voit muokata sitä tai siirtyä suoraan maksamaan ja julkaisemaan. Painikkeet löytyvät sivun oikeasta alalaidasta.

Maksusivulla valitse maksutapa (luottokortti), jätä toistuva maksu päälle (suositus), ja klikkaa Siirry seuraavaan.

Anna sähköpostiosoite ja maksukortin tiedot, ja hyväksy maksu.

4. Listauksen hyväksyminen

Listauksesi saattaa odottaa moderaattorin manuaalista hyväksymisprosessia. Tämä ei kestä kauan, ja saat tiedon, heti kun listauksesi on hyväksytty ja näkyy doulahaussa.

Voit milloin tahansa muokata listauksen tietoja hallintapaneelin kautta, jonne pääset viemällä osoittimen sivun ylälaidassa olevan käyttäjänimesi tai kuvakkeesi päälle, ja valitsemalla Hallintapaneeli.