Etsi
image

Rekisteröityminen Doulaksi

Haluatko Suomen Doulat ry:n doulaksi?

Tervetuloa joukkoon! Jäsenenä saat lisätä tietosi sivustomme doulahakuun, josta asiakkaat löytävät sinut helposti. Suomen Doulat ry ajaa doulien asioita ja jakaa doulatietoutta (yhdistyksen säännöt). Rekisteröityäksesi Suomen Doulat ry:n doulaksi sinun tulee sitoutua yhdistyksen laatimaan doulan toimenkuvaan ja yhdenvertaisuuslauseke ja maksaa vuosittain yhdistyksen jäsenmaksu.

Kun rekisteröidyt doulaksi, sinusta tulee samalla yhdistyksemme jäsen. Pääset mukaan douliemme suljettuun fb-ryhmään, josta voit saada vertaistukea muilta doulilta. Käytämme fb-ryhmää myös yhdistyksen asioista tiedottamiseen, ja tärkeimmät tiedotteet saat myös sähköpostiin. Otamme mielellämme sinut mukaan yhdistyksen toimintaan ja sen kehittämiseen!

Jäsenmaksu ja rekisteröityminen doulahakuun

Seuraavassa on ohjeet rekisteröitymiseen ja jäsenmaksun suorittamiseen. Ohjeet on tehty tietokoneen näyttöä varten – jos rekisteröidyt puhelimella, osa valinnoista saattaa löytyä eri paikasta, esimerkiksi hampurilaisvalikosta.

1. Kirjaudu sivustolle

Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa tekstiä Kirjaudu sisään. Jos olet luonut tunnukset aikaisemmin, kirjaudu niillä. Jos olet uusi käyttäjä, luo uusi tili rekisteröitymällä.

2. Valitse jäsenyys ja lisää listauksesi

Klikkaa oikealla yläkulmassa käyttäjänimesi vieresssä olevaa + -painiketta (plus). Valitse vuosijäsenyys, joka uusitaan automaattisesti vuoden välein, ellet peruuta jäsenyyttä.

Seuraavaksi siirryt listauksen tietojensyöttään. Anna mahdollisimman tarkat tiedot. Voit käyttää omaa nimeäsi, toiminimeäsi tai yrityksen nimeä listauksen otsikkona.

Huomaathan, että sijainti ja palvelualue vaikuttavat siihen, milloin tietosi tulevat esille kun joku tekee doulahaun. Aseta ne siis oikein, jotta haku toimisi mahdollisimman hyvin kaikille.

Kuvaus -kenttään voit antaa vapaamuotoisen kuvauksen itsestäsi. Muista lisätä tänne myös tiedot, millä alueella toimit ja missä synnytyssairaaloissa, koska nämä tiedot eivät näy automaattisesti listaussivullasi.

Jos sinulla on verkkosivusto tai ajanvaraussivu, voit antaa sen osoitteen kohtaan Sivuston Osoite. Samoin voit lisätä Instagram ja Facebook -sivusi.

 

3. Maksa ja julkaise

Nyt näet, miltä listauksesi tulee näyttämään. Voit muokata sitä tai siirtyä suoraan maksamaan ja julkaisemaan. Painikkeet löytyvät sivun oikeasta alalaidasta.

 

Maksusivulla valitse maksutapa (luottokortti), jätä toistuva maksu päälle (suositus), ja klikkaa Siirry seuraavaan.

 

Anna sähköpostiosoite ja maksukortin tiedot, ja hyväksy maksu.

 

4. Listauksen hyväksyminen

Listauksesi saattaa odottaa moderaattorin manuaalista hyväksymisprosessia. Tämä ei kestä kauan, ja saat tiedon, heti kun listauksesi on hyväksytty ja näkyy doulahaussa.

Voit milloin tahansa muokata listauksen tietoja hallintapaneelin kautta, jonne pääset viemällä osoittimen sivun ylälaidassa olevan käyttäjänimesi tai kuvakkeesi päälle, ja valitsemalla Hallintapaneeli.