Etsi
image

Doulat

Suomen Doulat ry:n jäsenet ovat sitoutuneet toimimaan doulan toimenkuvan mukaisesti. Kaikki sivustollamme listatut doulat ovat yhdistyksen jäseniä ja noudattavat työssään doulan toimenkuvaa.

Doulahaun löydät täältä: DOULAHAKU. Doulahaku toimii alla olevilla kriteereillä eli voit hakea doulia esimerkiksi tietyn sairalaan tai palvelun mukaan. Valitse toivomasi kriteerit, jolloin sinulle näytetään kaikki listoilla olevat doulat. Kaikkia kohtia haussa ei tarvitse valita, jokainen valinta vähentää hakutuloksia. Jos et saa tuloksia tai saat vain muutaman tuloksen, vähennä hakukriteerejä ja hae esimerkiksi vain synnytyssairaalan mukaan. Valitsemasi kriteerit voit poistaa rastista klikkaamalla.

Doulia toimii tällä hetkellä melkein kaikissa synnytyssairaaloissa. Doulia toimii niin vapaaehtoisina kuin ammattidoulina, yhdistyksissä ja yrityksissä. Suomen Doulat ry:n doulahaku sisältää  kaikenlaisia doulia, jotka ovat yhdistyksen jäseniä ja doulaavat doulan toimenkuvan mukaisesti.

Doulan toimenkuva kertoo doulauksen tavoista ja erityisesti positioi doulat osaksi äitiyshuoltoa. Doulilla ja kätilöillä on erilainen rooli perheen tukijana ja doula takaa hoidon jatkuvuutta, kuulluksi tulemista ja äidin toimijuuttu päätöksien teossa. Doula tarjoaa tietoa, kivunlievitystä, keskustelua ja myös joskus fasilitoi kätilön ja synnyttäjän vuoropuhelua. Doula ei puhu synnyttäjän puolesta, vaan auttaa synnyttäjää puhumaan omasta puolestaan.

Toivottavasti löydätte itsellenne doulan, joka tarjoaa teille juuri sellaista tukea kuin mitä te tarvitsette. Tuen tarve on erilainen eri perheille. Osa kaipaa tietoa, osa enemmän tukea ja kolmas kaipaa kivunlievitystä. Onneksi voit saada näitä kaikkia, jos tarvitset. Doula on paikalla juuri sinua varten!

image

Doula Laila Nousiainen

Vantaa, Finland

Soita nyt

Näytä kartta

Ole ensimmäinen, joka arvostelee!

image

Veera Eskelinen

Turku, Suomi

Soita nyt

Näytä kartta

Ole ensimmäinen, joka arvostelee!

image

Sateenkaaridoula

Soita nyt

Näytä kartta

Ole ensimmäinen, joka arvostelee!